Nieuws archief

WE ZIJN ER VOOR U!

Beste klant, 

Ook tijdens deze coronacrisis blijven we ons volop inzetten voor u. Voorlopig rijdt onze transportfirma nog uit en kan er dus nog altijd geleverd worden.

Daarnaast -rekening houdend met de door onze regering opgelegde afstands-regels van minimum 1,5 m- hebben we de mogelijkheid gecreëerd om uw goederen (contactloos) rechtstreeks bij ons te komen ophalen.

STAP 1: 

Stuur een mailtje naar [email protected] om uw bestelling door te geven. Gelieve erbij te vermelden dat u deze zelf bij ons wenst op te halen.

STAP 2: 

Als alles in stock is zal uw bestelling door ons worden verwerkt en zult u op de hoogte gebracht worden wanneer u deze bij ons kunt komen afhalen.

STAP 3: 

Als u bij BASIN aankomt zult u merken dat de poort aan de ingang gesloten is. Gelieve naar onze Logistics Supervisor Stijn Schotte (+32 470 66 46 77) te bellen. Hij zal de poort dan op zijn beurt vanop afstand openen. Hierna kunt u uw goederen afhalen aan de stock (volg de signalisatie 'STOCK'). Via de 'EXIT' kunt u gemakkelijk het terrein verlaten (let op: deze poort opent automatisch).

Verdere vragen?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Stijn :: +32 470 66 46 77.

--

Alvast veel succes in deze moeilijke tijden!

AANDACHT!

Naar aanleiding van het coronavirus COVID-19 blijft BASIN enkel beschikbaar via telefoon (zie hieronder) en e-mail ([email protected]) voor bestellingen en verdere informatie.

SALES:
Marcel Koelewijn :: +32 479 40 00 63
Mark Portier :: +32 479 10 01 22

STOCK/LOGISTIEK:
Stijn Schotte :: +32 470 66 46 77

In het geval van een dringende bestelling: plaats deze zo snel mogelijk om te vermijden dat we -door de nakende lockdown- deze niet meer tijdig zouden kunnen leveren.

STAY HOME. STAY SAFE. &  FLATTEN THAT CURVE!
 

DOMOTEX 2020

"Time for stability."

Kom de toekomst van reactieve beitsen ontdekken van 10 t.e.m. 13 januari 2020 (stand F32 - Hall 13).

Schrijf je hier gratis in!

DAG VAN DE AFWERKING 2019

Ook dit jaar staan we op ‘Dag van de Afwerking’. Je vindt ons terug op stand 54. Kom zeker een kijkje nemen en ontdek zo onze nieuwste producten. Schrijf je hier gratis in.

PROJECT: NO VISIBLE NUANCE

Prachtige tropische lamel op kant parketvloer afgewerkt & beschermd met onze NO VISIBLE NUANCE door Ampe Trybou Architecten.

ULTIEME BESCHERMING

Bon appétit! Geniet van een overheerlijke maaltijd aan de prachtige eiken tafels van Hotel Restaurant Ter Heide.

Afgewerkt met 1 laag NO VISIBLE & 2 lagen PROTECT.

Meer informatie over dit project vind je bij Binus.

BASITOP PU-3080X

Coiffure Argus kreeg begin 2019 een nieuwe look. De balie werd vormgegeven met een zwart keramisch werkblad met zijwanden in zwart, diep geborstelde eiken fineer. Deze zwarte eik loopt door in de wandkasten die de muren van de zaak rondom bekleden.
 
Al deze zaken werden afgewerkt met onze 2K BASITOP lak.
 
Meer informatie over dit project vind je bij Slabans.

BASIN presents: UNIK OIL green+ | mineral collection

Bij BASIN kies je voor kwaliteit en dat vertaalt zich dan ook in onze producten. Met de mineral collection van de UNIK OIL green+ breng je het rustieke, solide en bovenal krachtige aspect van een prachtig afgewerkte parketvloer naar boven. Nu beschikbaar!

BASIN presents: UNIK OIL green+ | off white collection

Hou je van mooie witte landschappen, gletsjers en hoge bergtoppen? Dan is de off white collection van de UNIK OIL green+ iets voor jou! Bij BASIN staat de bescherming en het behoud van de natuur hoog op de prioriteitenlijst. Vraag gerust een staaltje aan via het contactformulier op deze website.

BASIN presents: UNIK OIL green+ | la boqueria collection

Laat je helemaal onderdompelen in de Spaanse sfeer van de Mercat de la Boqueria! Deze prachtige collectie kleuren zal de versheid en kwaliteit van zuiderse specerijen en dranken volledig tot leven laten komen in je interieur. 

Pagina's