Nieuws archief

Opening van de online winkel BASIN-SHOP.BE!

We zijn verheugd de opening van onze nieuwe online winkel aan te kondigen: BASIN-SHOP.BE! Gespecialiseerd in de bescherming en decoratie van hout, biedt onze winkel een compleet assortiment producten die in België zijn gemaakt, waaronder:

  • Parket en lijmen: Een selectie van lijmen voor alle soorten parket.
  • Afwerkingen en onderhoud: Vernissen, oliën, reinigingsproducten om uw houten oppervlakken te onderhouden en te verfraaien.
  • Buitenshuis: Beitsen en vernissen voor terrassen en gevelbekleding.
  • Ontdek onze betrouwbare en hoogwaardige producten, die innovatie en milieuvriendelijkheid combineren. Profiteer ook van onze speciale aanbiedingen en promoties!
  •  

Bezoek nu BASIN-SHOP.BE om ons volledige assortiment te verkennen en het ideale product voor uw specifieke behoeften te vinden.

GEZOCHT :: POLYVALENTE ADMIN ONDERSTEUNING (M/V)

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar POLYVALENTE ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING (M/V).

Klik hier voor meer informatie over deze vacature. 

PRIJSSTIJGINGEN 16.09.2021

Zoals u wellicht al zult vernomen hebben in de actualiteit zijn de grondstofprijzen binnen de chemie en vele andere domeinen de laatste tijd sterk gestegen, voornamelijk n.a.v. de coronacrisis die een internationale schaarste heeft veroorzaakt.
 
We hebben geprobeerd om onze prijzen zolang mogelijk te behouden. Op vandaag is dit helaas niet langer mogelijk.
 
Desondanks al onze inspanningen en wilskracht zien we ons genoodzaakt om onze prijzen vanaf 16/09/2021 te verhogen.
 
Los van enkele uitzonderingen van hoge prijsstijgingen en -dalingen zullen de grote merendeel van onze producten tussen de 3 en 6 % stijgen in functie van de bij hun productie gebruikte grondstoffen.
 
Aarzel zeker niet om ons te contacteren bij vragen!
 
 

UPDATE :: MARCEL KOELEWIJN

"Het zit erop voor onze Marcel!" Na vele jaren trouwe dienst als vertegenwoordiger van onze firma heeft Marcel Koelewijn een nieuwe uitdaging gevonden en verlaat hij ons helaas op 1 September 2021. We willen hem graag bedanken voor zijn loyaliteit en expertise en wensen hem het allerbeste toe.
 
GEEN PANIEK!
 
We laten u als klant van BASIN zéker niet aan uw lot over. Vanaf September zal Alain Goldstein uw nieuwe vertegenwoordiger zijn.
 
 

GEZOCHT :: ACCOUNT MANAGER (M/V)

Om onze klanten beter te bedienen zijn we op zoek naar een Account Manager (M/V) die:

- de relaties met ons bestaand cliënteel van schrijnwerkers, parketteurs, meubelfabrikanten, interieurbedrijven, … beheert;

- een dealernetwerk uitbouwt in Vlaanderen & Nederland, meerbepaald groothandels voor professionele vakmensen en doe-het-zelf zaken.

OVERLIJDEN VAN ONZE OPRICHTER EDGAR GOLDSTEIN †

We delen u met spijt het overlijden van de heer Edgar Goldstein, oprichter van de firma BASIN mee. Geboren te Berlijn op 19 mei 1930 en overleden te Wingene op 31 juli 2021.

De uitvaartdienst zal plaatsvinden in AULA SINT-PIETERSVELD - Vagevuurstraat 39, 8750 WINGENE op zaterdag 7 augustus 2021 omstreeks 14u.

JAARLIJKS COLLECTIEF VERLOF

Naar aanleiding van ons jaarlijks collectief verlof zullen we gesloten zijn van 19/07/2021 t.e.m. 30/07/2021.
 
Voor al uw vragen i.v.m. bestellingen en leveringen gedurende deze periode kunt u terecht op info@basin.be of +32 51 65 00 10.

MARK PORTIER :: HET VERVOLG

Naar aanleiding van het pensioen van Mark Portier stel ik me graag aan zijn klanten voor als hun nieuwe vertegenwoordiger. Als CEO en met meer dan 30 jaar technische en commerciële ervaring hoop ik u te kunnen helpen en al uw vragen te kunnen beantwoorden.
 
Contacteer me gerust voor een afspraak bij u ter plaatse:
 
Alain Goldstein
T: +32 484 64 72 27
 
 

MET PENSIOEN

"Het zit erop voor onze Mark!" Na vele jaren trouwe dienst als vertegenwoordiger van onze firma gaat Mark Portier op 1 April 2021 -dit is géén aprilgrap- met pensioen. We willen hem graag bedanken voor zijn loyaliteit en expertise en wensen hem het allerbeste toe.
 
GEEN PANIEK!
 
We laten u als klant van BASIN zéker niet aan uw lot over. Vanaf April zal Alain Goldstein uw nieuwe vertegenwoordiger zijn.

ONTSMET OPPERVLAKTES

Nu we ons -helaas- volop in een derde coronagolf bevinden is het ontsmetten van onze handen en alle mogelijk oppervlaktes (denk hierbij maar aan deurklinken, toetsenborden, lichtschakelaars, meubels, etc.) nog nooit zo belangrijk geweest!

Naast onze ALCOGEL (alcoholische gel voor de ontsmetting van handen) lanceren we nu ook onze HYDROALCOL: een alcoholische oplossing op basis van meer dan 75 % ethanol en hydraterende substantie voor de ontsmetting van oppervlaktes.

Beschikbaar in 5 L verpakking.

Pagina's