Nieuws archief

TECHNISCHE STORING

We hebben momenteel te maken met een technische storing van onze telefooncentrale. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing!
 
Voor al uw vragen en bestellingen kunt u ons gelukkig nog altijd per e-mail >> info@basin.be << bereiken.
 
We proberen zo snel mogelijk met u in contact te komen. Alvast onze excuses voor dit ongemak!
 
 
 

JAARLIJKS COLLECTIEF VERLOF

Naar aanleiding van ons jaarlijks collectief verlof zullen we gesloten zijn van 19/07/2021 t.e.m. 30/07/2021.
 
Voor al uw vragen i.v.m. bestellingen en leveringen gedurende deze periode kunt u terecht op info@basin.be of +32 51 65 00 10.

MARK PORTIER :: HET VERVOLG

Naar aanleiding van het pensioen van Mark Portier stel ik me graag aan zijn klanten voor als hun nieuwe vertegenwoordiger. Als CEO en met meer dan 30 jaar technische en commerciële ervaring hoop ik u te kunnen helpen en al uw vragen te kunnen beantwoorden.
 
Contacteer me gerust voor een afspraak bij u ter plaatse:
 
Alain Goldstein
T: +32 484 64 72 27
 
 

MET PENSIOEN

"Het zit erop voor onze Mark!" Na vele jaren trouwe dienst als vertegenwoordiger van onze firma gaat Mark Portier op 1 April 2021 -dit is géén aprilgrap- met pensioen. We willen hem graag bedanken voor zijn loyaliteit en expertise en wensen hem het allerbeste toe.
 
GEEN PANIEK!
 
We laten u als klant van BASIN zéker niet aan uw lot over. Vanaf April zal Alain Goldstein uw nieuwe vertegenwoordiger zijn.

ONTSMET OPPERVLAKTES

Nu we ons -helaas- volop in een derde coronagolf bevinden is het ontsmetten van onze handen en alle mogelijk oppervlaktes (denk hierbij maar aan deurklinken, toetsenborden, lichtschakelaars, meubels, etc.) nog nooit zo belangrijk geweest!

Naast onze ALCOGEL (alcoholische gel voor de ontsmetting van handen) lanceren we nu ook onze HYDROALCOL: een alcoholische oplossing op basis van meer dan 75 % ethanol en hydraterende substantie voor de ontsmetting van oppervlaktes.

Beschikbaar in 5 L verpakking.

BASIN ZKT MULTIMEDIA DUIZENDPOOT

We zijn op zoek naar een gemotiveerde, dynamische en zelfstandige (laatstejaars) stagiair(e) die vlot aan de slag kan met video, foto en grafisch ontwerp. Dit om content te creëren voor zowel onze website als socials!
 
Houd je van strakke designs? Sta je graag achter de lens om de perfecte foto te maken? Of heb je oog voor knappe videobeelden en -montages? Dan ben jij de stagiair(e) die we zoeken!
 
T: +32 51 65 00 10
E: info@basin.be 

WE'RE BACK!

Vanaf heden zijn onze (en dus ook uw) vertegenwoordigers terug beschikbaar na hun technische werkloosheid door de coronacrisis voor al uw vragen, bestellingen, ... -nog sterker dan voordien! 

Indien u wenst dat één van onze vertegenwoordigers -in alle veiligheid- bij u langskomt, is dit eveneens terug mogelijk:

HAPPY 2021

BASIN wenst u en uw dierbaren een goed en gelukkig 2021.

Zoals eind 2020 reeds aangekondigd zijn sommige producten een kleine prijsstijging van 4 % ondergaan en zijn bepaalde condities wat aangepast.

Gelieve uw vertegenwoordiger te contactere voor meer informatie over deze wijzigingen a.u.b.

Als we met z'n allen SAMENWERKEN kunnen we COVID overwinnen!

Met vriendelijke groeten

Alain Goldstein
CEO

SLUITING EINDJAAR

Het BASIN team wenst u prettige eindejaars-feesten en een gezond en gelukkig 2021 voor u en al uw dierbaren toe.

We zullen gesloten zijn vanaf 25 december 2020 t.e.m. 3 januari 2021.

Er zullen ook geen leveringen via transporteur plaatsvinden tussen 24 december 2020 en 3 januari 2021.

STOPZETTING ING

Vanaf 01/01/2021 zal onze ING bankrekening BE95 3630 8832 0358 niet langer toegankelijk zijn voor betalingen.

Gelieve dus contact op te nemen met jullie boekhouding en hen te melden om vanaf januari 2021 enkel nog onze KBC of BNP Paribas te gebruiken a.u.b.

KBC Group nv
IBAN BE90 7360 5561 6632
BIC KREDBEBB

BNP Paribas Group
IBAN BE77 2800 4150 6842
BIC GEBABEBB

Pagina's