Nieuws archief

DAG VAN DE AFWERKING 2018

Ook dit jaar staan we op ‘Dag van de Afwerking’. Je vindt ons terug op stand 52 waar we de UNIK OIL green+ zullen voorstellen. Kom dus zeker eens een kijkje nemen en ontdek zo ons nieuwste product. Schrijf je hier gratis in.

BEZOEK ONS OP PROWOOD 2018

Bezoek ons op Prowood-fair van 21 oktober tot 25 oktober. Gratis tickets zijn beschikbaar op https://www.prowood-fair.be/nl/tickets met onze exposanten-code BAS870. We zijn opgetogen om onze nieuwe UNIK OIL green+ voor te stellen.

 

SENSATIONELE PRIJZEN!

Wij zullen volledig stoppen met de productie van onze WOOD OIL en onze UNIK OIL. Deze laatste zal vanaf de herfst vervangen worden door de UNIK OIL green+, zonder verharder en met tal van andere voordelen die je binnenkort zal kunnen ontdekken. Bij BASIN zorgt de verbeterde technologie van onze producten mee voor de bescherming van de natuur!

UNIK OIL (catalogusprijs € 35/L)
NIEUWE PRIJS: € 23,33/L, particuliere prijs

WOOD OIL (catalogusprijs € 32/L)
NIEUWE PRIJS: € 13,35/L, particuliere prijs

Ontdek BASICOLL STP-750

BASIN stelt u graag haar nieuwste product voor: BASICOLL STP-750. Deze universele hybride 1-component polymeerlijm is gebaseerd op de STP-technologie en is geschikt voor de verlijming van alle soorten parket alsook op vloerverwarming. Kortom, de beste kwaliteit aan de beste prijs!

Meer informatie vindt u hier.
 

BASIN @ EFWEX 2018

Van 14 t.e.m. 16 maart staat BASIN op de European Floor & Wall Exhibition in Flanders Expo Gent met standnummer 8833. Met de lente in zicht stellen wij u er graag ons vernieuwde AQUADUX-gamma voor, dat geschikt is om uw tuinmeubelen, gevelplanken en andere verweerde houtelementen mee te (her)behandelen. 

Happy New Year 2018

Bedankt voor uw vertrouwen in ons het afgelopen jaar en onze beste wensen voor 2018!

Like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden die dit nieuwe jaar met zich mee zal brengen.

Bedankt … Het was een succes!

Graag willen wij u bedanken voor uw bezoek aan Dag van de Afwerking 2017Het was een schitterende dag vol interessante ontmoetingen

We kijken alvast uit naar de volgende editie in 2018. 

Vergeet ons zeker ook niet te liken op Facebook en Instagram!

Vanaf nu beschikbaar!

Vanaf vandaag is onze nieuwste afwerkingsvernis NO VISIBLE green+ beschikbaar. Deze onzichtbare 2 componenten vernis op waterbasis is geschikt voor de afwerking van nieuw onbehandeld of blank geschuurd parket alsook voor andere ruwe houtelementen en zorgt voor een slijtvaste en matte afwerking. 

Klik hier voor meer informatie.

OUTLET PROMO

Vanaf Oktober 2017 bieden wij onze BASICOLL PU-550 aan bijna 50 % (€ 1,49/kg) aan, zolang de voorraad strekt. Koop 99 kg (of € 147) en verdien minsten € 135 op de originele prijs! Bestellen kan via [email protected] of +32 51 65 00 10.

DISCONTINUED SALES

Vanaf Oktober 2017 bieden wij onze UNIK OIL aan meer dan 50 % (€ 24/L) aan, zolang de voorraad strekt. Koop 5 L (of € 120) en verdien minstens € 240 op de originele prijs! Bestellen kan via [email protected] of +32 51 65 00 10.

NEW UNIK OIL PRO TO BE LAUNCHED SOON! 

 

Pagina's